Band

For elever på band-instrumenter og blås tilbyr vi to forskjellige samspill: band og storband. Storbandet er et ensemble med 20 elevplasser og våre øvrige band består av grupper på opptil seks elever.

Band

Spiller du gitar, bass, trommer, keyboard, laptop eller synger har du kommet til rett sted!

Repertoaret vi spiller er i størst mulig grad elevstyrt. Gjennom undervisningsåret har vi flere større prosjekter og konserter. Vi har ingen nedre aldersgrense for å være med i band – men vi setter sammen gruppene etter alder/nivå. Det er begrenset antall elevplasser på hvert instrument.

Undervisningen foregår på torsdager mellom 17.00–19.00 på Musikkens hus.

For elever som ønsker ekstra individuell oppfølging anbefaler vi våre elever på band å også søke individuell undervising.

Lærere: Michael Aadal, Jørgen Wennesland, Torgeir Moland, Martin Andersen og Audun Ramo

Storband

I Kristiansand kulturskoles storband spiller vi populærmusikk som arrangeres av lærerne og blir tilpasset medlemmenes nivå. Et storband består av følgende instrumenter:

Spiller du et av disse instrumentene kan du søke plass i storbandet. Det er gratis å være med, men du må være korpsmedlem eller elev i kulturskolen. Øvelsene våre er annenhver mandag klokken 18.00-20.00 på Musikkens hus. I løpet av undervisningsåret setter vi opp en egen konsert og vi deltar også på andre offentlige arrangementer i regi av kulturskolen.

Det er begrenset antall elevplasser på storbandet og elevinntak gjøres i samråd med elevens hovedinstrumentlærer.

Nedre aldersgrense: 7. trinn
Lærere: Bjørn Rønnekleiv og Audun Ramo