Klassisk ballett 1-2

De store, kjente ballettene som Svanesjøen og Nøtteknekkeren både imponerer og underholder oss. I disse timene vil både jenter og gutter få en introduksjon til klassisk ballett og lære grunnleggende teknikk. Klassen forutsetter interesse for å lære ballett.

Klassisk ballett 1 (3. - 6. trinn)
Her introduseres barna til klassisk balletteknikk på en skånsom måte for barnekroppen. Vi lærer ulike trinn og koreografier, lager danser i grupper og utforsker ulike formasjoner brukt i ballettens verden. Vi bygger også opp styrke og spenst!

Klassisk ballett - fordypning (6. - 8. trinn)
Timen passer for barn og ungdom som har danset i flere år og som har forventninger til egen utvikling. Vi fortsetter å bygge opp teknikken og det settes høyere krav til hukommelse enn før. Målet er at elevene opplever mestringsfølelse og kontinuerlig fremgang som gruppe.

 

Timene i klassisk ballett ble tidligere holdt i Søgne, men er flyttet til Sygna i Songdalen i påvente av et nytt bygg med tilpasset dansesal i Søgne.  

Aldersgruppe: Fra 3.- 6. trinn
Tid: Klassisk ballett 1 - Torsdager 18.30 - 19.30 Klassisk ballett fordypning - Torsdager 16:40 - 17:40

Sted: Sygna
Pris: Se priser
Kleskode: Kleskode jenter: Dansedrakt, hvite strømpebukser og myke dansesko. Kleskode gutter: Svart tights eller shorts, hvit t-skjorte, myke ballettsko. Eventuelle smykker tas av, og håret i strikk. Ha med vannflaske.