Drømmestipendet 2020

Hva er din drøm, og hvordan vil du oppnå den? Kanskje er det du eller ditt band, gruppe eller kunstnerpartnere som får et stipend på 15 000 kr i mai 2020?

DRØMMESTIPENDET er et samarbeidsprosjekt mellom Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping. Drømmestipendet skal være verdifull inspirasjon og et viktig bidrag til å oppfylle mange unge kulturutøveres drømmer.

Skriveworkshop
Knuden - Kristiansand kulturskole vil denne gangen tilby deg som vil søke en skriveworkshop, coache deg til å lage en så bra søknad som mulig og hjelpe dem som trenger det med råd til dokumentasjon, demoinnspilling eller liveopptak. Det meste må du gjøre sjøl, men vi skal gi deg råd på veien. Skulle du ikke være den heldige vinneren så har du likevel gjort en god jobb med å lære deg det viktige arbeidet det er å skrive sn stipendsøknad - sm du vil få god bruk for seinere.

Det FØRSTE du må gjøre er å kort beskrive DIN DRØM og sende inn på mail til utviklingsrådgiver Odd Christian Hagen på oc@knuden.no.
Så vil vi ha en workshop - eller gi direkte veiledning - om hvordan du skal gå fram videre. Den endelige søknadsfristen er 20. januar, men jobben starter NÅ.

Mer info om Drømmestipendet 2020 finner du her - lykke til www.drommestipendet.no