Kor og sang

Ønsker du å lære å synge, eller utvikle deg som sanger? På kulturskolen har vi tilbud både for deg som ønsker individuell utvikling, og de som ønsker å være en del av et kor.

På våre sangtimer utvikler du stemmen gradvis gjennom ulike øvelser, og lærer å synge sanger i ulike stilarter. Du lærer om både sangteknikker, gehør og stemmebruk, men sangglede og mestring står alltid i fokus - uansett hvilken metodikk sangpedagoger jobber ut fra. En gøy og viktig del av utviklingen din blir også å opptre på kulturskolens konserter.

Alle kan lære å synge! Men sang er et fag, og stemmen et instrument - det må trenes og øves for å lære å bruke den riktig. Uansett om du er erfaren eller bare har sunget i dusjen til nå, kan våre dyktige sangpedagoger hjelpe deg og din stemme til å nå sitt musikalske potensiale.

Individuell sang er i utgangspunktet for elever fra 3. trinn og oppover. Kor kan man være med i fra skolestart. Vi har øvelser i både Kristiansand, Søgne og Songdalen. Se mer informasjon under hvert tilbud.