Lær noter på en gøy måte

KURSET ER NÅ FULLTEGNET! Følg med på knuden.no/kortkurs for mer informasjon om kommende kortkurs.

Spiller du et instrument eller synger? Vil du lære noter og musikkteori på en enkel og morsom måte? Da er dette kurset noe for deg!

På dette kurset får dere lære noter ved hjelp av fysisk aktiv læring, som betyr å bruke kroppen aktivt i læringen. Vi går på store notelinjer på gulvet, hopper rytmer, tegner noter, synger og spiller rytmeinstrumenter. I tillegg lytter vi til musikk og finner ut hvordan man setter ord på det man hører. 

Kurset er for elever på 5.-7. trinn, og man trenger ingen forkunnskaper for å gå på kurset. Kurset er beregnet for deg som enten er nybegynner på ditt instrument, eller som har spilt i mange år men ikke har lært deg noter så godt ennå. Dere vil bli inndelt i alder og/eller instrument. Ta med instrumentet deres på dag 2 av kurset!

Barn lærer på ulike måter, men det er mye forskning som peker på at barn lærer svært godt dersom man tar i bruk flere sanser i innlæringen. Man har flere innganger til læring: Visuell, auditiv, taktil (feks skrive) og kinestetisk (bruke kroppen). Ved å kombinere disse, kan det virke som om barn lærer svært effektivt.

Her kan du melde deg på kurset via SpeedAdmin. 

Pris: 200 kr

Når: Mandag 22. og tirsdag 23. februar 2021 

Klokkeslett: 10.00-13.00 begge dager

Antall elever: Max 10 stk per kurs

Alder: 5. - 7. trinn

Sted: Personalrommet på Musikkens Hus

Om kursholderen: 
Cecilie Halvorsen jobber til daglig på Knuden som pianolærer og seksjonsleder for pianoseksjonen. Hun er også timelærer på Universitetet i Agder. Cecilie har en mastergrad i musikk samt pedagogisk utdannelse. Hun har undervist barn og unge i musikk i over 20 år, og brenner for å gi elevene kunnskap, mestringsfølelse og trygghet. Hun har brukt metoden "fysisk aktiv musikkteori" gjennom flere år, og har svært gode erfaringer med denne.

Les om Cecilies notelesingsmetodikk her.