Høstsemestret er på grønt nivå

Kulturskolen holder åpent på grønt nivå i høst. Samtidig er det viktig at vi fortsatt tenker på god hånd- og hostehygiene, avstand og å bli hjemme dersom man er syk.

Undervisning:
Vaksineringsgraden er høy og smittetallene er relativt lave i Kristiansand. Dette bidrar til at elevene kan møte en kulturskole på grønt nivå i høst.

Grønt nivå:
• Ingen syke skal møte på kulturskolen
• Unngå håndhilsning og klemming
• God hånd- og hostehygiene er viktig
• Planlegging for vanlig organisering av klasser og grupper gjelder
• Det er tilstrekkelig med normalt renhold, men vi oppfordrer til å bruke Sanitzer på pianoer

1-meters regelen:
Knuden - Kristiansand kulturskole er fritatt fra 1-meters regelen, men vi oppfordrer likevel til å holde avstand der det er mulig. Der det er ønskelig får foresatte lov å være med i undervisningen, men her må man overholde 1-meters regelen.

KulturRullator og DKS:
Kristiansand følger nasjonale regler for gjenåpningens trinn 3. Kulturskolen holder tett kommunikasjon med kommunens instanser.

Produksjoner:
Elevene kan igjen få vist hva de har lært på ulike scener! Dog er det er viktig at vi følger gjeldende regler for produksjoner.

Lørdagsskolen:
Lørdagsskolen kan gjenoppta ordinær undervisning.

Smittevernsutstyr:
Det vil enda finnes smittevernsutstyr i bydelene; Noden, Vågsbygd, Søgne og Musikkens Hus. Stedene vil ha håndsprit, overflatesprit, Sanitizer, munnbind og kluter på lager. 


Det har blitt sendt ut et velkomstbrev til elever/foresatte før skolestart som gjennomgår reglene. Hvis du allikevel er usikker hva som gjelder, spør din lærer eller kontakt administrasjonen.

På Kristiansand kommune sine nettsider kan du lese mer om hva som gjelder i Kristiansand.