Se alle kulturskolens tilbud!

Kulturskolen har over 60 ulike tilbud over hele Kristiansand Kommune.

Kulturskolen er stolte av at vi har over 60 ulike tilbud over hele kommunen. Søknadsfristen for kulturkskolen var 1. mai, men kulturskolen fyller kontinuerlig opp ledige elevplasser gjennom skoleårets gang. 

Her er en oversikt over kulturskolens tilbud: 

Teater:

Liker du å spille andre karakterer enn deg selv? Å leve deg inn i en helt annen verden? Da kan skuespill være noe for deg! Les mer om kulturskolens ulike teatertilbud her. 

Teatergrupper
Musikal - kompaniet
Musikal - rekrutt
Musikal - junior
Teater - fordypning
Teater fordypning - rekrutt
Improteater
Tilrettelagt dans og drama

Dans: 

Er du glad i å danse og har du lyst til å lære mer? Ved kulturskolen tilbyr vi danseundervisning og dansekurs for barn i alle aldre. Les mer om alle våre dansetilbud her.

Barnedans
Breakdance
Klassisk ballett 1-2
Kreativ danseteknikk
Streetdance
Moderne og koreografi
Showjazz

Film, foto og animasjon: 

Liker du å tegne på iPad, lage historier, modellere og fotografere eller lage egne filmer? Da kan dette kurset være noe for deg!
Les om tilbudene her. 

Kor og sang: 

Ønsker du å lære å synge, eller utvikle deg som sanger? På kulturskolen har vi tilbud både for deg som ønsker individuell utvikling, og de som ønsker å være en del av et kor. Les mer om våre ulike sangtilbud her.

Individuell sang
Knuden Vokal
Minipop 1 og Minipop 2
Popkor ungdom

Musikk: 

Kulturskolen ønsker at den enkelte elev skal få opplæring i musikk ut fra sine egne forutsetninger, slik at eleven får et meningsfylt og stimulerende tilbud. Kulturskolen underviser i sang/kor, band, korps, musikkteknologi og de fleste typer instrumenter. Les mer om våre dansetilbud her.

Komponering
Band
Blås
Elektronisk musikk - laptop
Korps
Streng
Stryk
Tangent
Tilrettelagt musikkundervisning
Trommesett
Slagverkensemble

Visuell kunst: 

Er du kreativ og elsker å skape og eksperimentere? Visuell kunst er et bredt undervisningsfelt som lar deg utforske og utfolde deg innen forskjellige kunstformer. Les om kunsttilbudene her. 

Billedkunst
Digital kunst

Sesam:

Sesam er et tverrfaglig aktivitetstilbud for barn på 2. trinn i Kristiansand. Det er stort fokus på lek og opplevelser når vi sammen utforsker blant annet musikk, teater, dans og kunst. Les mer om Sesam her.

Talentutvikling: 

For elever som ønsker «noe mer» tilbyr vi talent- og fordypningstilbud innen teater, musikk og musikal. Dette er viktige satsingsområder for kulturskolen. Les om våre talentutviklingstilbud her.

Musikk - Talent sør
Teater - Talent sør

Kortkurs: 

Knuden tilbyr gjennom hele året ulike kortkurs. De ulike tilbudene er alltid oppdatert på denne siden.