FULLBOOKET - Musikal sommercamp «Alice i Vidunderland» 3. - 4. trinn

Kurset er fullbooket. Liker du å danse, synge og spille teater? Tar du utfordringen og gjøre alt dette samtidig?! Meld deg på sommerkurs i musikal å bli med på to dager fylt med sang, teater, dans og musikk fra musikalen «Alice i vidunderland». 

Deltakerne skal øve inn to ulike nummer fra musikalen «Alice i Vidunderland», som ble spilt på Nationaltheatret. Gjennom ulike teaterleker og bevegelse skal vi utforske hvordan vi skaper en karakter og hvordan vi formidler en historie. Ferdigheter er ikke et kriterier for å delta, men en nysgjerrighet og gnist for å stå på scenen er et stort pluss! Målet er at deltakerne sitter igjen med en verktøykasse for videre utvikling, ny inspirasjon og ikke minst gode opplevelser. På slutten av dag 2 inviteres foresatte til en visning av scenen vi har øvd inn. Her blir det både lys, lyd og kostymer! Håper på å se nettopp deg på kurs! 

Når: mandag 24. juni – tirsdag 25. juni 
Pris: 500,-
Klokkeslett: 09.00–15.00 
Instruktør: Christine Leer Salvesen 
Antall deltakere: 20 
Alder: 3. - 4. trinn (klassetrinn høsten -24) 
Sted: Knuden på Silokaia (Sjølystveien 20 Rom: Salen 
Ta med: Matpakke, frukt og drikke og bevegelige klær 

Om kursholderen: 
Christine Leer-Salvesen har selv gått på Knuden Kristiansand Kulturskole. Hun er utdannet ved Musikkteaterhøyskolen BA og Bårdar Akademiet i Oslo. Hun har medvirket i en rekke teater- og musikaloppsetninger på scener som Folketeateret, Fjæreheia, Latter og vært på ulike turnéer gjennom Den kulturelle skolesekken/spaserstokken og Victoria Productions. Hun har vært dukkespiller i sceneproduksjonen av Peppa Gris i Norge som også spilte på svensk ved Göta Lejon i Stockholm.  Christine var nylig å se som Frenchy i Grease på Kilden, hvor hun også har spilt rollen som Lydia i «..like til Betlehem». Christine er orginalrollen som Rosa i Kaptein Sabeltanns univers og har spilt flere sesonger som Tante Sofie i Kardemomme by ved Kristiansand Dyrepark. Hun elsker å undervise, og håper på å se deg på kurs! 

Sted: Silokaia