FULLBOOKET - Musikal sommercamp « Hairspray » 5. - 7. trinn

KURSET ER FULLBOOKET. Liker du å danse, synge og spille teater? Tar du utfordringen og gjøre alt dette samtidig?! Meld deg på sommerkurs i musikal å bli med på to dager fylt med sang, teater, dans og musikk fra den kjente musikalen «Hairspray».

Deltakerne skal øve inn to ulike nummer fra musikalen «Hairspray». Gjennom ulike teaterleker og bevegelse skal vi utforske hvordan vi skaper en karakter og hvordan vi formidler en historie. Ferdigheter er ikke et kriterier for å delta, men en nysgjerrighet og gnist for å stå på scenen er et stort pluss! Målet er at deltakerne sitter igjen med en verktøykasse for videre utvikling, ny inspirasjon og ikke minst gode opplevelser. På slutten av dag 2 inviteres foresatte til en visning av scenen vi har øvd inn. Her blir det både lys, lyd og kostymer! 

Når: onsdag 26. juni – torsdag 27. juni 

Pris: 500,-

Klokkeslett: 09.00–15.00 

Instruktør: Christine Leer Salvesen 

Antall deltakere: 20 

Alder: 5.–7. trinn (klassetrinn høsten -24) 

Sted: Knuden på Silokaia (Sjølystveien 20) Rom: Salen 

Ta med: Matpakke, frukt og drikke og bevegelige klær 

Om kursholderen: 
Christine Leer-Salvesen har selv gått på Knuden Kristiansand Kulturskole. Hun er utdannet ved Musikkteaterhøyskolen BA og Bårdar Akademiet i Oslo. Hun har medvirket i en rekke teater og musikaloppsetninger på scener som Folketeateret, Fjæreheia, Latter og vært på ulike turnéer gjennom Den kulturelle skolesekken/spaserstokken og Victoria Productions. Hun har vært dukkespiller i sceneproduksjonen av Peppa Gris i Norge som også spilte på svensk ved Göta Lejon i Stockholm.  Christine var nylig å se som Frenchy i Grease på Kilden, hvor hun også har spilt rollen som Lydia i «..like til Betlehem». Christine er orginalrollen som Rosa i Kaptein Sabeltanns univers og har spilt flere sesonger som Tante Sofie i Kardemomme by ved Kristiansand Dyrepark. Hun elsker å undervise, og håper på å se deg på kurs! 

Sted: Silokaia