FULLBOOKET - Sesams sommerkarusell

KUERSET ER NÅ FULLBOOKET. Elever på 2. eller 3. trinn inviteres til Sesams sommerkarusell hvor vi sammen utforsker både teater, musikk, dans og kunst!

Skal du begynne på 2. eller 3. trinn? Liker du å være kreativ? Synes du det er gøy å lage ting, spille på et instrument eller leke morsomme leker? Er du glad i å synge? Har du lyst på nye venner? Hvis du svarer ja på disse spørsmålene er dette virkelig kurset for deg. På Sesams sommerkarusell blir det både festlig, spennende, lærerikt og gøy når vi sammen utforsker både teater, musikk, dans og kunst. Hver kursdag skal vi være inne på Knuden og ute på Odderøya. På slutten av siste dag blir det til og med en liten visning for foresatte. 

På Sesams sommerkarusell får elevene oppleve smakebiter av hva kulturskolen har å tilby av uttrykksformer og fag. Sesam er et veldig populært helårstilbud til elever på 2. trinn i Kristiansand. Derfor er det kjempestas at vi i årets sommercamp kan tilby nettopp Sesams sommerkarusell! Oppgavene på sommercampen er i stor grad forskjellige fra det vi gjør på sesams helårstilbud. Derfor kan man delta på kurset om man skal begynne på Seller allerede har gått på tilbudet.

Når: mandag 24. juni–torsdag 27. juni 
Pris: 1000 kr 
Klokkeslett: 09.00–15.00 
Instruktører: Tone Skaardal og Christer Wold Sundstøl 
Antall deltakere: 14 
Alder: 2.–3. trinn (klassetrinn høsten -24) 
Sted: Knuden på Silokaia (Sjølystveien 20). Sesamrom, Black box 1 og Whitebox samt ute på Odderøya.
Ta med: Matpakke, frukt, drikke og bevegelige klær. 
 

Om kursholderne: 

  • Tone Skaardal har jobbet som sesam og teaterlærer på Knuden. Nå arbeider hun på Grimstad Kulturskole. Tone er utdannet skuespiller fra NISS. Hun har jobbet som skuespiller på teater, satt opp egne forestillinger og har jobbet som dramalærer på videregående skole, i barnehage og i kulturskole. Tone til kreative og spenende sommerdager! 
  • Christer Wold Sundstøl Christer Prosgaard-Sundstøl jobber på sesam og teater på Knuden Kristiansand Kulturskole. Han er utdannet faglærer i drama fra Uia. Christer har jobbet mye med improvisasjon både med og for barn. Han har satt opp alt fra barneforestillinger til revyer. Christer er en dyktig tøysekopp som elsker å leke og ha det gøy!  

Sted: Silokaia