Musikal - kompaniet

For deg som brenner for og vil jobbe seriøst med både sang, dans og teater på samme tid.

Undervisningen er forestillingsrettet. Det vil si at vi jobber hver uke med manus, sanger og dans til en stor forestilling som vises hver vår. Gruppen har tre timer undervisning hver uke, i tillegg til øvingshelger og intensivperiode i forkant av premiere.  

Musikal - kompaniet er en del av Knuden og Kildens fordypningstilbud i teater. Det er en fordel om du har noe erfaring med dans, teater eller sang fra tidligere, men det er ikke et krav. Alle som søker seg til Musikal - kompaniet må gjennom en opptaksprøve/audition for å få plass på tilbudet.

De siste årene har musikallinja satt opp:

Opptak til musikal gjøres i mai/juni hvert år, og du kan søke om plass fra mars. Søknadsfrist er 1. mai 2023. Oppstart er i august 2023 på Knuden – Silokaia.

Aldersgruppe: 8.trinn til og med 3.trinn vgs
Tid: Mandager.
Ferdigheter: Det er en fordel om du har noe erfaring med dans, teater eller sang fra tidligere, men det er ikke et krav.
Lærere: Maria Lied, Charlotte Wilhelmsen
Sted: Silokaia
Pris: Se priser
Forventninger: Det er høyere forventninger til hjemmearbeid i musikalkompaniet enn for ordinære kulturskoleelever. Det forventes at du kan alle dine replikker, sangtekster og korstemmer til oppgitte frister. Elevene forplikter seg til å følge all undervisning. Ubegrunnet høyt fravær kan føre til at eleven mister plassen. Er musikal kompaniet med i en oppsetning i Kilden teaters regi må det påregnes perioder med obligatoriske øvinger hver dag i prøveperioden. 

Bilder

Video